Nieuw bij JOZ: Mestrobot Barn-E

Mayke Frongink 28 oktober 2020

Op zoek naar een oplossing voor het reinigen van je dichte stalvloer? Maak kennis met de nieuwste innovatie van JOZ: mestrobot Barn-E. Deze revolutionaire mestrobot is speciaal ontworpen voor stallen met een dichte vloer.

 


Dé mestrobot voor dichte stalvloeren

Heb je een elementvloer, rubbervloer of ander type dichte vloer in je stal? En wil je je stalvloer automatisch reinigen? Mestrobot Barn-E is geschikt voor vrijwel alle ligboxenstallen met dichte vloeren. Of je nu een elementvloer, rubbervloer of ander type dichte vloer hebt: de Barn-E maakt deze moeiteloos schoon. Ook wachtruimtes en brede mestgangen vormen geen probleem voor deze nieuwe mestrobot.

En het mooie is: de Barn-E schuift de mest niet vooruit, maar raapt het op. De mest wordt namelijk met een stuw/glijbalk verzameld. Via een roterende invoer wordt de mest omhoog gebracht en in de mestcontainer opgeslagen. De mestrobot rijdt vervolgens naar de afstort en lost daar de verzamelde mest.



Zo werkt de Barn-E

Precies weten hoe de Barn-E werkt? Bekijk de video met animatie:

 

Klik hier voor meer informatie, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0546-698336 of te mailen naar info@loohuismelkveehouderijtechniek.nl!